Israelienii slefuiesc diamantele unguresti

26 05 2010

S-a spus, nu de putine ori, ca desi este steaua Europei Centrale din punct de vedere economic, Ungaria ramane un diamant neslefuit in anumite privinte.

Situatia s-ar putea schimba insa, deoarece firma Caprice din Tel-Aviv, care activeaza in domeniul slefuitului de pietre pretioase a decis sa deschida o activitate de prelucrare a pietrelor pretioase in aceasta tara.

Caprice a inceput ca o afacere de familie, ajungand intre timp o societate pe actiuni listata la Bursa din Tel-Aviv si singura companie din domeniul pietrelor pretioase care se poate lauda cu un certificat de calitate ISO 9002, dupa cum sustine conducerea firmei.

Aceasta companie este prezenta pe pietele a 15 tari, debutand si pe piata rusa, japoneza si australiana.

Caprice a luat decizia de a intra pe piata din Ungaria, in urma unor cercetari asupra unei pietre pretioase foarte rare si misterioase care exista numai in aceasta parte a lumii.

Astfel, compania israeliana va deschide un atelier de slefuit diamante la Szentendre, la nord de Budapesta. Investitia se va ridica la suma de 4 milioane de dolari si va crea 100 de noi locuri de munca, unde vor fi angajati in special unguri specializati in domeniu (in prezent angajarile sunt la stadiul de anunturi), atelierul fiind programat sa inceapa efectiv sa functioneze in septembrie.

http://magicwholesale.ro/israelienii-slefuiesc-diamantele-unguresti.html

APASA PE LINCURILE DE MAI JOS TOTUL DESPRE DIAMANTE

*DIAMOND NEWS*DIAMOND VIDEO*DIAMOND MONDEN*

*EDUCATIE*PIETRE PRETIOASE*CARACTERISTICI*FOTOGRAFII*

*AUTORIZATII si AVIZE*DIAMANTE CELEBRE*INVESTITORI*

*IMPORT DIAMANTE*IMORT AUR*IMPORT LEMN DE TEK*

*DIAMOND SHOP*DIAMANTE ROMANOV*DIAMANTE BRUTE*

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: